Sexy Harem Ada-Kaleh (2001) online


"Ideea filmului o cautam de mult, dupa ce am regizat in 1993 "A doua cadere a Constantinopolului si ceea ce m-a incurajat in acest proiect a fost succesul acestui film: un milion si jumatate de spectatori. 
Povestea din SEXI HAREM ADA KALEH are in centru acelasi personaj principal din filmul "A doua cadere a Constantinopolului" - Ismail, interpretat magistral de Jean Constantin. Mi-am imaginat ca este originar din Insula Ada-Kaleh, unde, tânar fiind, a avut o mare dragoste, din care s-a nascut un baiat, Gicu (Stefan Banica Jr.), de care nu stie nimic. Odata cu disparitia insulei el s-a refugiat la Istambul. Se reintoarce dupa 1989 si deschide un local, "Sexi Harem Ada Kaleh", impreuna cu Gina (Rodica Muresan), Cora (Stela Popescu) si Costel (Alexandru Arsinel). Fiul, Gicu, isi recunoaste tatal la o emisiune de televiziune - "Români fericiti" - si se hotaraste "sa-l recupereze". 
De aici inainte au loc peripetiile prin care trec toate personajele filmului. Am preferat dezvoltarea acestui conflict prin mijloacele COMEDIEI pentru ca am certitudinea ca este singurul gen cinematografic ce poate readuce publicul românesc in sala de cinema. Este o comedie cu specific românesc, cu aluzii ascutite, uneori chiar sarcastice la realitate." 

1 comentarii: