Despre oameni şi melci (2012) online

SURSA ITitlu: Despre oameni şi melci
Regia: Tudor Giurgiu
Distributia: Monica Bârlădeanu, Andi Vasluianu
Categoria:  Comedie
Anul: 2012

Descriere: 1992, Câmpulung Muscel.
Poster Despre oameni şi melciFabrica de maşini ARO a dat faliment şi urmează să fie privatizată într-o săptămână. Va fi cumpărată de o companie franceză care intenţionează să o transforme într-o crescătorie de melci. Dintre cei 3000 de muncitori pe care fabrica îi are în prezent, doar 300 îşi vor păstra locul de muncă.
George Petrescu, liderul de sindicat (soţul Anei, tatăl lui Viorel) trăieşte cu o sumă modică lunară, la fel ca toţi ceilalţi muncitori din oraş. Neputând să doarmă, într-o noapte, vede o reclamă la televizor despre o bancă de spermă care plăteşte 50 dolari pentru fiecare donaţie. Aşa îi vine ideea nebunească de a salva fabrica şi locurile de muncă  ale colegilor săi.  Dacă 1000 dintre muncitori îşi vând sperma timp de o săptămână, ar putea strânge suficienţi bani pentru a salva fabrica de la faliment. Aşa, ar putea să dea din nou drumul la producţie şi toată lumea ar avea din nou de lucru.


TRAILER

urmareste online filmul romanesc despre oameni si melci din anul 2012,despre oameni si melci online,online despre oameni si melci,

0 comentarii:

Trimiteţi un comentariu